Guerlain AQUA ALLEGORIA FLORA SALVAGGIA

Parfum Guerlain Flora Salvaggia je čudovit poklon naravi in cvetlični lepoti, ki navdušuje z osvežujočo in harmonično dišavo. Ta izjemni parfum je del kolekcije Aqua Allegoria, ki je znana po svojih živahnih, lahkotnih in naravnih vonjih.
Flora Salvaggia, kar v prevodu pomeni »divje cvetje«, uteleša bistvo divje cvetočih travnikov. Dišava se odpre z osvežujočimi notami lubenice in mandarine, ki takoj prebudijo čute in sprostijo poletno svežino. Srce parfuma je pravo cvetlično razkošje, kjer prevladujejo jasmin, cvet pomarančevca in divja vijolica, ki ustvarijo nežen in romantičen vtis, ki je hkrati živahen in prefinjen.
Spodnje parfumske note so zasidrane v toplih in nežnih tonih belega mošusa in irisove korenine, ki parfumu dodajo globino in dolgotrajnost. Skupaj ustvarjajo zapeljivo in harmonično mešanico, ki spominja na sprehod skozi cvetoče travnike ob sončnem zahodu.
Guerlain Flora Salvaggia je popolna izbira za tiste, ki iščejo lahkotno in osvežujočo dišavo, ki je hkrati kompleksna in sofisticirana. Je parfum, ki se odlično prilega tako dnevnim kot večernim priložnostim, saj prinaša občutek svežine, naravne lepote in brezčasne elegance.
S parfumom Guerlain Flora Salvaggia se lahko prepustite čarobnemu svetu cvetja in uživate v dišavi, ki prinaša občutek svobode, narave in brezskrbnosti.